Подружжя з Києва побудувало страусину ферму (ВІДЕО)

У планах у сімейної пари облаштувати контактний зоопарк, зробити зону відпочинку, а також зону для самих маленьких відвідувачів цього місця

Сімейна пара зі столиці переїхала в село в Черкаській області та відкрила свою страусину ферму. Про створення такої ферми подружжя мріяло протягом десяти років. Про це повідомляє SEEDS, посилаючись на матеріал видання "Суспільне Черкаси".

Вадим і Тетяна Аннишинець переїхали жити в село Глушки, що в Черкаській області та почали розвивати свою ферму. На цей момент у них живе шість чорних африканських страусів. Попри невелику кількість тварин, на ферму вже приїжджають туристи, щоб подивитися на птахів і погодувати їх.

Журналістам Вадим Аннішінец розповів, що цей вид страусів не вибагливий у догляді, не хворіє, а пір'я цих страусів антиалерген. Також вони краще адаптуються до кліматичних умов.

Харчуються страуси кукурудзою, а також спеціальними кормами, багатими кальцієм. Також власники дають вихованцям корисні рослини і їжу з великим вмістом білка, оскільки він дуже корисний для цих птахів.

До слова, крім чорних африканських страусів на фермі живуть кролики та інші тварини. У планах у сімейної пари облаштувати контактний зоопарк, зробити зону відпочинку, а також зону для самих маленьких відвідувачів цього місця.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що зоозахисники врятували сову зі столичного шоу-бару. Птах перебував в постійному шумі, кальянному димі і яскравому світлі. Такі умови є неприпустимими для утримання цієї сови. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у рятувальників з'явився пухнастий вихованець. Привізши тварина в пожежну частину, його посадили в комфортну клітку і дали йому все необхідне. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися