У Борисполі жителям запропонували безкоштовно вакцинувати тварин від сказу

У Борисполі з 15 липня ввели карантин через хворого на сказ кота, який перед смертю покусав жінку

У Борисполі жителі зможуть безкоштовно вакцинувати своїх домашніх тварин проти сказу у державній ветеринарній клініці. Для проведення процедури потрібно оплатити шприц або принести свій. Про це повідомили "Вісті", посилаючись на начальника Бориспільського районного управління ГУ Держпродспожівслужбі в Київській області Олександра Гуріна.

Починаючи з 15 липня 2020 року, в Борисполі ввели карантин у зв'язку з підтвердженням 13 липня сказу у кота, який перед смертю встиг покусати місцеву жительку. Карантин поширюється в радіусі 10 км від епіцентру зараження, а значить, під нього також потрапляє село Іванків.

"У державній ветеринарній клініці вакцина проти сказу безкоштовна. Власникам тварин потрібно тільки оплатити вартість шприца або купити його самостійно перед візитом в клініку. При подачі колективних заявок від жителів, можливі виїзди ветеринара за адресою ", - повідомив Гурин.

Вакцинувати домашніх тварин можна в клініці за адресою вул. Польова, 26 з 08:00 до 17:00, в п'ятницю - з 8:00 до 16:00. У суботу та неділю в клініці вихідний.

Раніше "Коментарі" розповіли про киянку, яка шукає новий будинок для 33 своїх собак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися