У Київській області подорожчав проїзд в громадському транспорті

Нові тарифи почнуть діяти з листопада

У місті Фастів, що в Київській області, підняли ціни на проїзд в громадському транспорті відразу на кілька гривень. Про це повідомляє видання ФастовCity.

За інформацією джерела, на засіданні виконавчого комітету Фастівської міської ради, яке відбулося 19 жовтня, було прийнято рішення про зміну тарифів. Таким чином вартість проїзду в громадському транспорті з 1 листопада 2021 року становитиме 8 гривень, що на дві гривні більше, ніж зараз.

Відзначається, що перевізники зверталися до міської влади з проханням підняти ціни на проїзд, оскільки собівартість послуг з перевезень також за останнім часом значно зросла.

В останній раз ціни на проїзд в громадському транспорті в Фастівському районі підіймали навесні поточного року. Тоді ціна зросла з 5 до 6 гривень.

Нагадаємо, що в столиці також заговорили про підвищення вартості проїзду. На цей непопулярний крок повинна піти та столиця заради збереження стабільної роботи комунальних підприємств-перевізників. Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник зазначив, що залишити вартість проїзду на існуючому рівні означає загнати перевізників в боргові ями, а згодом і паралізувати роботу транспортних підприємств.

Також сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що на сайті Держстату опублікували оновлені дані про ціни на харчові продукти та послуги в Київській області. Деякі товари стали значно дорожче всього за один місяць.   Найбільше за цей період в області подорожчало м'ясо. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саня Завадский

21 жовтня 2021, 22:08

Тарифи підіймаються,а якість,як 20 років тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися