На вокзалі у Києві можна безкоштовно зробити щеплення від коронавірусу (ФОТО)

Названі умови безкоштовної вакцинації

На центральному залізничному вокзалі у Києві можна безкоштовно зробити щеплення від коронавірусу та запрацював пункт платного тестування на COVID-19. Про це поінформували в "Укрзалізниці", передають "Коментарі"

За даними перевізника, відсьогодні, 21 жовтня, починає працювати пункт безкоштовної вакцинації не тільки на залізничному вокзалі столиці, а й на центральних вокзалах у Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові. Зробити безкоштовне щеплення від коронавірусу зможуть невакциновані українці за умови наявності квитка на потяг.

Окрім того, на центральному залізничному вокзалі у Києві можна зробити платний тест на коронавірус. За довідку про тестування пасажирам доведеться сплатити 350 гривень. Проте допустять у вагон лише тих, у кого результат тесту на COVID-19 буде негативним. Такі пункти платного тестування з 21 жовтня працюватимуть також ще на дев’яти залізничних вокзалах України, окрім столичного. Зокрема, експрес-тест на коронавірус можна зробити також на залізничних вокзалах Харкова, Дніпра, Вінниці, Одеси, Львова, Запоріжжя, Кривого Рогу, Мукачево та Полтави. Умови — наявність квитка на проїзд у поїзді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській державній міській адміністрації заявили, що перехід столиці в "червону" зону карантину неминучий. Напередодні мер Києва Віталій Кличко закликав киян до масової вакцинації від коронавірусу.

Нагадаємо, у столиці України почали діяти нові правила карантинних обмежень. Вони стосуються перевезень пасажирів в автомобільному, залізничному та авіаційному транспорті. З 21 жовтня пересуватися транспортом між областями можна лише за наявності сертифіката про вакцинацію від COVID-19 або ж з ПЛР-тестом, який був зроблений не більш ніж за 72 години до поїздки.

Читайте також, коли йдуть на канікули діти в столичних школах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися