В Борисполі завершили капремонт Київського Шляху

Зараз об’єкт готують здавати в експлуатацію.

На основній транспортній магістралі міста Бориспіль завершили капітальний ремонт. Зокрема були прокладені внутрішній та верхній шари, встановлені бордюри та дорожні знаки, нанесена дорожня розмітка.

Зараз об’єкт готують здавати в експлуатацію. Про це повідомили  в Київській обласній державній адміністрації.

Гроші на ремонт були виділені з державного бюджету.

Як писали "Коментарі", на автодорозі Р-17 Біла Церква - Тетіїв - Липовець - Гуменне - / М-12, що проходить по території Київської та Вінницької областей та має протяжність практично 170 км, роблять ремонт.

 За інформацією джерела, в рамках президентської програми Велике будівництво буде відремонтовано 31 кілометр автодороги. Вже до кінця поточного року планується зробити 15 км, а іншу частину ремонтуватимуть вже у 2022 році.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області на п'ять днів перекриють міст. Перекриття рух автомобільного транспорту відбудеться в зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту по вулиці Дружби. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

23 жовтня 2021, 10:28

Зачем брехать? Что они отремонтировали? Ещё хуже сделали чем было!!! Наставили островки по центру дороги что бы было больше аварий!!! Лучше бы сделали одну полосу реверсную утром три на Киев вечером три на вьезд!

Вячеслав

22 жовтня 2021, 17:39

Брехня! Я не знаю сколько километров дороги должны были реконструировать...Но даже до центра города не дотянули...

Вячеслав

22 жовтня 2021, 17:32

Брехня! Реконструкцию даже до центра города не дотянули....Я не знаю сколько километров было запланировано реконструировать, но не весь Киевский шлях реконструировали...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися