Київські митники виявили розкішний годинник за мільйон гривень (ФОТО)

Коштовний аксесуар намагалася провезти без декларування жінка

В міжнародному аеропорті "Бориспіль" у громадянки України виявили незадекларований розкішний золотий з діамантами годинник. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

За даними відомства, жінка поверталася до України авіарейсом з Туреччини. Зі Стамбулу вона везла з собою придбаний швейцарський годинник торгівельної марки Breguet. Жіноча модель Reine de Naples вироблена із золота та інкрустована діамантами.

Вартість коштовної речі становить 39,5 тисяч швейцарських франків. Це вказано у чеці, який під час вибіркової перевірки пасажирів у "зеленому коридорі" виявили київські митники в українки. Це у 37 разів перевищує норму безмитного ввезення товарів через пункти пропуску в аеропортах України. Прообразом сучасної моделі, яку придбала українка, був перший годинник, виготовлений Бреге для сестри Наполеона Бонапарта.

На порушницю митних правил України склали протокол. Проте чи вилучили у пасажирки розкішну річ, у Київській митниці не уточнили.

Раніше у міжнародному аеропорту "Бориспіль" у двох жінок, які поверталися з відпочинку із Єгипту, виявили заборонені речовини. З туристичної поїздки вони прихопили з собою понад півтисячі пігулок і сиропи з прекурсорами. Київські митники знайшли у багажі та ручній поклажі туристок 540 таблеток і чотири флакони сиропів, які містять псевдоефедрин. 

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили срібні кільця, сережки, намиста, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися