У Київській області обмежать рух транспорту на деяких вулицях: адреси

Зміни вводять на один день

У місті Буча, що на Київщині, тимчасово обмежать рух транспорту на кількох вулицях. Про це повідомляється на сторінці Бучанської міської ради.

За інформацією джерела, завтра, 23 жовтня, буде повністю обмежено рух автомобільного транспорту в межах вулиць: Вокзальна, Михайлівська, Леха Качинського.

Введення обмежень пов'язане з асфальтуванням дороги, що проводиться на вищевказаних вулицях. Як відзначають в пресслужбі, зараз робітники завершують облаштування зручної транспортної розв'язки (кільце).

Так, рух буде обмежено завтра, 23 жовтня, з 8:00 до 20:00.

До слова, зовсім недавно в Бучі встановили новий тротуар і асфальтове покриття на вулиці Гоголя, зробивши її зручною для проїзду транспорту і пішоходів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві на два дні перекриють деякі вулиці. Це пов'язано з проведенням в місті дводенного марафону 12th WIZZ AIR KYIV CITY MARATHON 2021. У ці дні будуть перекриті деякі вулиці та змінено рух громадського транспорту. Городян просять з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області пройде ярмарок, у зв'язку з чим деякі вулиці будуть тимчасово перекриті. У пресслужбі міської ради озвучили список вулиць, які будуть перекрити та повідомили, як буде ходити громадський транспорт. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися