У київському лісі зробили майданчик з дерева: як він виглядає (ФОТО)

На майданчику з'явилися три нові елементи і були відремонтовані встановлені раніше

У Виноградарському лісі Києва зробили екоплощадку для дітей, яка повністю складається з дерева. Про це повідомляється на сторінці "Київзеленбуд" в Facebook.

У комунальному об'єднанні зазначають, що створення майданчика з ігровими елементами у столичному лісі — це відмінний приклад реалізації проєкту Громадського бюджету Києва.

picture

На цьому місці в лісі вже давно був готовий дитячий майданчик. Однак за довгі роки він застарів, оскільки елементи за цей час не змінювали. Директор КО "Київзеленбуд" Олексій Король підкреслив, що цього року тут з'явилися ще три нові елементи та були відремонтовані встановлені раніше.

picture

Ще у 2017 році було подано проєкт про відновлення цього майданчика. Уже в наступному році її вдалося відновити. Зазначається, що це місце користується великою популярністю серед жителів міста.

Розширення спортивно-оздоровчого дитячого екомайданчика дасть можливість безплатно проводити активний відпочинок дітям.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в семи районах Києва з'являться нові парки та сквери. Загалом планують провести благоустрій на 14 локаціях. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві з'явився незвичайний артоб'єкт. Театральну площу Києва деякий час буде прикрашати незвичайний пам'ятник під назвою "Непередбачувані обставини". Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися