У Києві завершують ремонт Чорнобильської вулиці (ВІДЕО)

На фінальні роботи можна подивитися з висоти

У Святошинському районі Києва завершують капітальний ремонт дороги на вулиці Чорнобильській. Як змінилася траса, з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Дорогу на вулиці Чорнобильській капітально ремонтують від вулиці Перемоги до вулиці Академіка Єфремова. Дорожники також оновлюють тротуари та облаштовують велосипедну доріжку. При сприятливій погоді завершити роботи планують до кінця листопада. Окрім того, у Києві планують продовжити Чорнобильську вулицю до вулиці Академіка Булаховського.

 

Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Чорнобильській почали наприкінці вересня. Через це на ремонтній ділянці частково обмежили рух транспорту. Закінчити капітальний ремонт планували до початку жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сприятлива погода дозволила столичним комунальникам оновити дорожнє покриття на кількох дорогах Києва. Нове покриття влаштували на частині Андріївської вулиці. Нижній шар асфальту з’явився від вулиці Сагайдачного до Набережно-Хрещатицької. У комунальній корпорації "Київавтодор" нагадали, що реконструкція вулиці Андріївської триватиме до кінця року.

Читайте також, що у Києві змінять проєкт будівництва метро на Троєщину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


сова

16 лютого 2022, 15:50

16 лютого 2022 року. Холмська площа (круг). Чи то місце прокляте, чи то в когось руки з тазобєдрєнного місця повиростали, але посеред дороги виникли, дуже чутливі для ходової авто, ями. Хоча аж 4 місяці вже минуло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися