Київські митники замість іграшок виявили партію сигарет (ФОТО)

Тютюнові вироби контрабандою прямували за кордон

Працівники Київської митниці у кількох посилках виявили замість іграшок та посуду тисячі пачок сигарет. Про це розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

В чотирнадцяти міжнародних поштових відправленнях знайшли 2642 пачки сигарет, вироблених у Білорусі. Тютюнові вироби планували відправити до Австралії, Канади, Ірландії, Великобританії та Ізраїлю. Один з порушників зі Львівської області під виглядом посуду намагався відправити закордон сім посилок з 1226 пачками сигарет.

Інші сім міжнародних посилок відправляли за кордон різні люди з Київського, Подільського та Закарпатського регіонів. Відправники зазначали вміст відправлень як іграшки, книги та особисті речі. Насправді ж у посилках загалом виявили 1416 пачок сигарет марок Sobranie, Rothmans, Heets та Winston.

На усіх порушників митних правил склали адміністративні протоколи. Сигарети вилучили. Вартість конфіскованих тютюнових виробів оцінюють у 114 тисяч гривень. Сигарети передали на митний склад.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорті "Бориспіль" у громадянки України виявили незадекларований розкішний золотий з діамантами годинник. Жінка поверталася авіарейсом з Туреччини. Зі Стамбулу вона везла з собою придбаний швейцарський годинник торговельної марки Breguet. Жіноча модель Reine de Naples вироблена із золота та інкрустована діамантами. Вартість коштовної речі становить 39,5 тисяч швейцарських франків. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як в аеропорту "Бориспіль" вилучили валюту на пів мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися