В одному з районів Києва планують зробити новий сквер

Рішення вже зареєстровано в міськраді

У столиці незабаром може з'явитися новий сквер. Його планують створити в Оболонському районі. Про це повідомляється в пресслужбі Київської міської ради.

Депутат Київської міської ради Богдан Чорний зазначив у Facebook, що суспільство разом з депутатами столичної мерії об'єдналися навколо спільної мети — створення нового скверу. Його планують облаштувати по вулиці Калнишевського, 4.

"Занедбані стежки поросли бур'яном, моторошні нетрі, шприци, що валяються прям під ногами — типова картина, яку ви могли спостерігати прогулюючись уздовж вул. Петра Калнишевського ще кілька років тому. Місцеві самостійно доглядали за територією, зверталися до влади з проханням привести її в порядок, але там почули: "грошей немає, чекайте", - підкреслив депутат Чорний.

Попри таку відповідь, кількість бажаючих допомогти в облаштуванні росло. Тому ініціативна група знайшла вихід самостійно — подати ініціативу на розгляд Київради та створити сквер своїми силами.

Зараз рішення вже зареєстровано в міськраді. На 26 жовтня заплановане засідання екологічної комісії, а на 27 жовтня — земельної комісії, в ході яких буде розглядатися питання про створення нового скверу.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Святошинському районі відкрили сквер. В оновленому парку з'явився пам'ятний знак святошинців, загиблим в АТО на Сході України. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в семи районах Києва з'являться нові парки та сквери. Загалом планують провести доброустрій на 14 локаціях. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися