У Києві на одній з вулиць Печерська перекрили рух (СХЕМА)

Про обмеження попередили у "Київавтодорі"

У Печерському районі Києва через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на вулиці Редутна. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Редутна розпочали капітальний ремонт дороги. Роботи проводитимуть на ділянці від вулиці Радіальна до вулиці Лаврської. Дорожники оновлюватимуть основу дороги та покриття проїжджої частини.

Усі ремонтні роботи планують завершити до 15 листопада. До завершення ремонту на вулиці Редутна частково обмежено рух. Столичні комунальники перепросили за тимчасові незручності та оприлюднили схему об’їзду.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через середній ремонт дороги до 15 листопада частково обмежили рух транспорту на Наддніпрянському шосе. Дорожні роботи виконують у напрямку Столичного шосе. 

Нагадаємо, у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту. Окрім того, у Києві найближчим часом відкриють розв’язку Окружної дороги та на фінальному етапі відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту.

Читайте також, коли у Києві зростуть ціни на проїзд у громадському транспорті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися