У Києві захворюваність на грип та ГРВІ зросла на третину

У столиці стали значно більше хворіти на гострі респіраторні вірусні захворювання

У Києві за тиждень захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ), зокрема, на коронавірус значно зросла. Про це інформують у державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ", передають "Коментарі".

З початку року у Києві зафіксували майже 20,4 тисячі хворих на грип та гострі респіраторні вірусні захворювання, зокрема, й на COVID-19. За тиждень показник рівня захворюваності на ГРВІ та грип зріс на понад 29%. Найбільше зростання серед дорослих. Серед дітей у Києві за тиждень захворіли 8193, це на 9,9% більше, ніж за минулі сім днів. Дорослих у столиці захворіло за тиждень 12193 особи, що на 46,2% більше, ніж за попередні сім днів.

У державній установі "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ" повідомили, що рівень захворюваності на грип та ГРВІ у Києві зараз нижчий епідемічного порогу на 13,8% та становить 688,2. До столичних лікарень за тиждень госпіталізовано 2021 людину, серед яких 224 дитини. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в разі погіршення епідеміологічної ситуації через розповсюдження коронавірусу не виключають розгортання мобільних шпиталів. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що усі столичні лікарні забезпечені необхідними ліками та киснем для лікування хворих на коронавірус та висловив сподівання, що розгортання мобільних шпиталів у столиці не знадобиться. 

Нагадаємо, у Києві визначились з додатковими карантинними обмеженнями в разі потрапляння Києва до "червоної" зони небезпеки розповсюдження коронавірусу. Окрім того, столична влада підтримає представників малого та середнього бізнесу в разі впровадження "червоної" зони карантину. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

27 жовтня 2021, 08:19

Под Арко - БАД от простуди. Консультация специалиста. Заказивай здесь https://dnsp.com.ua/p563579307-lechenie-kandidoza-molochnitsy.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися