За тиждень в Києві прибрали понад сто МАФів

В столиці протягом тижня демонтували 120 незаконних об’єктів благоустрою

В столиці протягом тижня демонтували 120 незаконних об’єктів благоустрою. Найбільше МАФів було демонтовано в Голосіївському районі.  Про це повідомили в Департаменті міського благоустрою КМДА.

Так, було прибрано 81 тимчасова споруда, 28 пунктів пересувної торгівлі та ще 11 "інших елементів".

 

Як писали "Коментарі", у Деснянському районі Києва поблизу ринку "Юність", який нещодавно зачистили від незаконно встановлених торгових споруд, почалися земельні роботи.  За даними столичної мерії, територія біля ринку "Юність", де провели демонтаж торгових точок, належить КНП "Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги".


Також навпроти Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") завершили демонтаж незаконних тимчасових споруд.  У Голосіївському районі столиці почали зносити малі архітектурні форми біля станції метрополітену "Виставковий центр" ще 20 жовтня, а до демонтажу довго готувалися.

 

За словами директора департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимура Ткаченка, влада почала активний демонтаж кіосків, а до процесу довго готувалися. Йдеться про локації навпроти ВДНГ, де роками стояли понад 40 тимчасових споруд.




 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися