З Києва через сходження вантажних вагонів затримуються поїзди

На залізничних коліях тривають ремонтні роботи

З Києва через схід вантажних вагонів у Житомирській області затримується низка поїздів. Про це пасажирів попередили в "Укрзалізниці", передають "Коментарі".

За даними перевізника, у Житомирській області завершують ліквідацію наслідків сходження вантажних вагонів. Сьогодні на аварійній ділянці відкрили уповільнений рух. Проте кілька поїздів з Києва затримуються. На шість годин становить затримка поїзду №105 "Київ — Одеса". До п’яти годин складає затримка поїзду №771 "Київ — Хмельницький".

На чотири години затримуються поїзди №763 "Київ — Одеса", №769 "Київ — Кам'янець-Подільський", №357 "Київ — Рахів, №747 "Київ — Львів", №145 "Київ — Ізмаїл", №82 "Ужгород — Київ", №49 "Київ — Трускавець" та №50 "Трускавець — Київ", №770 "Кам'янець-Подільський — Київ", №30 "Ужгород — Київ", №14/114 "Чоп, Солотвино — Київ", №145 "Ізмаїл — Київ", №771 "Київ — Хмельницький" та №772 "Хмельницький — Київ", №139 "Київ — Кам'янець-Подільський" та №715 "Київ — Перемишль". Поїзд №81 "Київ — Ужгород" затримується на дві години.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зі столиці України до столиці Польщі відновлюється курсування поїзда "Київ — Варшава". Залізничне сполучення між Києвом та Варшавою припинили минулої весни через локдаун. Курсування поїзда "Київ — Варшава" відновлене з 4 листопада. Зі столиці України поїзд відправлятиметься о 18:48 та прибуватиме до столиці Польщі о 9:02. З Варшави відправлення поїзду о 17:10 з прибуттям до Києва об 11:00.

Нагадаємо, міжнародне пасажирське сполучення між столицею України та Польщею відновили 10 жовтня. З цієї дати почав щоденно курсувати поїзд "Київ — Львів — Перемишль".

Читайте також, що до Києва прибув електропоїзд виробництва швейцарської компанії Stadler

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/775


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися