У Києві та області попередили водіїв про погіршення погоди

Рятувальники застерігають від небезпечних метеорологічних явищ

У Києві та Київській області попереджають водіїв про погіршення погодних умов. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

Водіїв попередили про небезпечні метеорологічні явища. Зокрема, у Києві та області вночі та вранці 29 жовтня у західних, північних та центральних областях туман, видимість 200-500 метрів. Через це встановлено перший рівень небезпечності — "жовтий".

У Києві та Київській області 29 жовтня туман, видимість 250-500 метрів. Водіїв просять бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, а також уникати небезпечних маневрів. За даними синоптиків, температура повітря у Києві 29 жовтня вночі коливатиметься від семи до дев’яти градусів тепла, вдень — від дванадцяти до чотирнадцяти. Опадів не прогнозується.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вперше з весни температура повітря знизилась до мінусу. За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Срезневського 25 жовтня у столиці вперше з 13 березня температура повітря знизилась до мінусового показника. Відтак без морозів Україна була 219 днів.

Нагадаємо, новий робочий тиждень в Київській області почався з сонячної погоди після нічних заморозків. Синоптики розповіли, чи чекати найближчими днями різкого похолодання і дощів.

Читайте також, як у Києві розпочали підключення житлових будівель до опалення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися