У столиці відкрили новий пункт вакцинації: де він розташований

У пункті чергуватимуть кілька мобільних бригад медиків

У Києві протягом двох днів на новій локації працюватиме пункт вакцинації. Його організував футбольний клуб "Динамо" (Київ) спільно із Міністерством охорони здоров'я. Про це повідомляється на офіційній сторінці ФК "Динамо".

Так, 30 та 31 жовтня на НСК "Олімпійський" кожен охочий зможе зробити вакцинацію від коронавірусу. У пункті чергуватимуть кілька мобільних бригад медиків, щоб уникнути черг та інших незручностей для відвідувачів.

У "Динамо" повідомляють, що футбольний клуб взяв на себе всі фінансові витрати щодо організації пункту на території НСК "Олімпійський". Вакцинація для кожного буде абсолютно безплатною, як і в інших пунктах.

"Вакцини сертифіковані, їх справжність, якість та умови зберігання гарантує Міністерство охорони здоров'я України", - йдеться у повідомленні.

Зробити вакцинацію можна буде у суботу, 30 жовтня, з 10:00 до 17:00 та в неділю – з 11:00 до 19:00. Пункт працюватиме у залі Олімпійський двір, вхід на територію стадіону через Захід-1, Північ-1,2.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на столичному вокзалі перенесли пункт вакцинації. Це було зроблено для зручності пасажирів, а також з огляду на збільшення попиту. У приміщенні вокзалу було встановлено зручну навігацію, яка допоможе знайти пасажирам пункт вакцинації. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві посилять карантин. Мер Києва розповів, як працюватимуть школи, дитячі садки, ТРЦ, а також громадський транспорт. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися