У Києві серед вакцинованих провели розіграш: які призи здобули переможці (ФОТО)

Конкурс проходить щотижня

У Києві відбувся розіграш призів серед громадян, які вакцинувалися у закладах охорони здоров'я, які перебувають у сфері управління райдержадміністрації. Про це повідомляється на сторінці Дарницької районної державної адміністрації у Facebook.

За інформацією джерела, 29 жовтня у приміщенні КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Дарницького району (вул. Вербицького, 5) провели розіграш серед людей, які пройшли вакцинацію.

За допомогою жеребкування було визначено переможців. Троє з них отримали бездротові навушники. Ще один переможець отримав як приз фітнес-трекер браслет.

Як повідомляють у пресслужбі, наступний розіграш серед вакцинованих киян пройде вже наступного тижня.

До речі, під час минулого конкурсу бездротові навушники отримали дві людини, а також фітнес-трекер браслет отримали двоє з розіграшу, що брали участь.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці з 1 листопада вводять жорсткий карантин, врятувати від обмежень може лише вакцинація. Детальніше про те, де в Києві можна вакцинуватися, читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на столичному вокзалі перенесли пункт вакцинації. Це було зроблено для зручності пасажирів, а також з огляду на збільшення попиту. У приміщенні вокзалу було встановлено зручну навігацію, яка допоможе знайти пасажирам пункт вакцинації. Докладніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Vadim

30 жовтня 2021, 12:55

Тяжёлый случай...

саланг

30 жовтня 2021, 12:52

Де-билы...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися