У Києві до Хеллоуїна зробили нову фотозону: як вона виглядає (ФОТО)

Напередодні найстрашнішого кельтського свята Хелловіну у Києві на Подолі відкрили нову фотозону, де кожен охочий зможе зробити барвисті фото. Про це повідомляє видання Big Kyiv.

picture

Тематичну локацію біля Житнього ринку прикрасили гарбузами різних кольорів, які є одним із головних символів цього страшного свята. Ними прикрашена ціла вулиця. До вечора, коли в місті запалюються ліхтарі, це місце набуває особливої краси та магії. До речі, ці гарбузи можна тут придбати.

picture

За легендами, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада відкриваються ворота, які з'єднують світ мертвих зі світом живих. Цієї ночі всі нелюдські сутності можуть вільно гуляти землею.

Незмінним символом цього свята є гарбуз, з вирізаною жахливою особою на одній зі сторін. У неї також зазвичай вставляють ліхтарики або свічки.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на Хелловін відбудеться парад зомбі. Взяти участь зможе абсолютно кожен охочий. Необхідна умова – відповідний образ. Основна тема костюмів на Хелловін — це різна погань або надприродні персонажі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканців Києва запрошують на мексиканський карнавал на Хелловін. У програмі мексиканського карнавалу буде гаряче шоу Mariachi Mexico, танці під мексиканські пісні, конкурси та сюрпризи, майстер-класи з латиноамериканської хореографії. Яскраві та відповідне святу фотозони, а також багато іншого. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

31 жовтня 2021, 08:27

Ржаной рынок??? Вы серьезно?!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися