Яловичина по 20 гривень: на столичному ринку почали продавати м'ясо "для Тищенка" (ФОТО)

Продавці зробили "спецпропозицію" для нардепа

На одному зі столичних ринків почали продавати м'ясо спеціально для нардепа Миколи Тищенка. Його вартість дорівнює 20 гривням. Рівно стільки сам політик оцінив вартість яловичини на Бессарабському ринку. Про це повідомляється на сторінці "h__kyiv" в Instagram.

На опублікованому в паблику фото видно, що продавці виставили на продаж м'ясні обрізки, які зазвичай купують для свійських тварин, та підписали "для Тищенка". Кілограм такого м'яса коштуватиме 20 гривень.

"Після того, як Микола Тищенко розповів, за якими цінами він купує м'ясо, на ринку з'явилися спецпропозиції "Для Миколи Тищенка" – обрізки по 20 грн", - пише автор посту в Instagram.

Ймовірно, таким чином продавці на столичному ринку хотіли показати народному депутату, яке м'ясо можна купити за ціною, яку він озвучив.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що нардеп Тищенко розповів журналістам, що купує яловичину на Бессарабському ринку, який є одним із найдорожчих у Києві, за 20 гривень за кілограм. Крім того, політик зазначив, що ціни на сало стартують від 50 гривень, а гречку можна купити від 12 до 28 гривень. Продавці на ринку були шоковані заявою Тищенка щодо цін, яких давно вже не існує насправді. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві різко зросли ціни на сало. Експерти кажуть, що зараз на деяких ринках його цінник буде вищим, ніж на деякі види м'яса. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


нинель

3 листопада 2021, 13:01

пусть руку протянет ему подадут, слабоумный, вот его и пожалеют.

Nika

3 листопада 2021, 04:27

Сей 3,14пюраст поимел большую славу в Куеве...

наталия

2 листопада 2021, 18:41

да ничего подобного.у нас в Светловодске за 20 гривен только кости и лапы куриные.А мясо на 130 гривен подороже

сс

1 листопада 2021, 12:12

Продовцу респект и уважение!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися