"Червона" зона у Києві: коли школярі повернуться за парти, - Рубан

Коли показники почнуть стабілізуватись чи знижуватись, буде розглянуто питання про відновлення робіт шкіл

У столиці з 1 листопада у зв'язку із суттєвим погіршенням епідеміологічної ситуації запроваджено нові карантинні правила, серед яких перехід шкіл на дистанційне навчання. Голова Держспоживслужби у Києві Олег Рубан розповів, коли діти знову повернуться за шкільні парти, пише ТСН.

За словами Рубана, "дистанційку" в Києві ввели, виходячи з того, що штам "Дельта", на який зараз в Україні припадає більшість випадків зараження коронавірусом, також небезпечний для дітей та підлітків.

Цього тижня ретельно спостерігатимуть за показниками захворюваності. У разі, якщо відбудуться явні покращення, міська комісія ТЕБ та НС прийматиме рішення про те, щоб школи знову запрацювали у звичайному режимі.

"Теоретично можна це запропонувати, коли показники стабілізуватимуться чи знижуватимуться. Сьогодні таких показників немає", — заявив глава Держспоживслужби.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони в Києві та чи перевіряють на станціях метро ковід-сертифікати. З 1 листопада згідно з новими правилами, документи у пасажирів не перевірятимуть на вході до метро чи іншого громадського транспорту. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що столична влада продовжує реформувати громадський транспорт міста. Зараз кардинально починають змінювати проїзд та умови у громадському транспорті міста, встановлюючи дедалі жорсткіші вимоги до приватних перевізників. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися