Погода на Київщині на вихідні: синоптики розповіли, чи очікувати дощів

Прогноз погоди на 6 та 7 листопада

Погода у майбутні вихідні видасться на Київщині "змішаною". В один із днів область заллє зливами, а на другий вихідний буде ясний і сонячний день. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за прогнозами синоптиків, у суботу, 6 листопада, на Київщину прийдуть дощі. Температура повітря вдень очікується від 10 до 12 градусів. На ніч стовпчик термометра покаже від 4 до 6 градусів.

picture

У неділю, 7 листопада, упродовж усього дня буде суха погода. Вдень температура повітря підніметься максимум до 10-11 градусів вище 0. На ніч очікується до 5 градусів тепла.

picture

Зазначимо, що у столиці у суботу, 6 листопада, також очікується дощова погода протягом усього дня. Температура повітря підніметься до 12 градусів вдень та до 6 градусів вночі.

picture

У неділю, 7 листопада, у Києві, як і в області, очікується суха погода. Максимальна температура повітря вдень, як повідомляють синоптики, буде 10 градусів. Вночі стовпчик термометра покаже від 3 до 5 градусів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, коли у Києві випаде перший сніг. За їхніми прогнозами, морози можуть потрапити до столиці вже в листопаді. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що відомий український синоптик Наталія Діденко дала прогноз погоди на найближчий час та розповіла, коли варто очікувати кінця дощової погоди у столиці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися