Синоптики розповіли, коли до Києва прийдуть морози

Прогноз погоди з 8 по 12 листопада.

Цього тижня у Києві та Київській області очікується похолодання. На сайті Укрдірометцентру синоптики дали прогноз на поточний тиждень і розповіли, коли очікувати морозів.

Так, сьогодні, 8 листопада, у столиці упродовж дня буде хмарна погода. Температура повітря вдень становитиме до 10 градусів. На ніч опуститься до 6. В області в цей день очікується до 11 градусів вдень і до 6 градусів вночі.

У вівторок, 9 листопада, максимальна температура повітря вдень буде 4 градуси. Вночі стовпчик термометра опуститься до 0...2 градусів. На Київщині цього дня також прогнозують різке похолодання. Температура повітря вдень досягне 4 градусів, а на ніч — від 2 до 4.

10 листопада у столиці буде сонячна погода. При цьому температура повітря буде від 2 до 4. На ніч прогнозується до -5 градусів. В області цей день стане найхолоднішим за весь тиждень. Вдень синоптики обіцяють до 3 градусів. А на ніч температура опуститься до -8 градусів.

У четвер, 11 листопада, у Києві відбудеться невелике потепління. Вдень температура повітря підніметься до 7 градусів. А на ніч очікується до -4. Наші пращури помітили, що в цей день погода буде пізньою. Вдень — до 7, вночі - 4 градуси нижче 0.

На завершення робочого тижня на киян чекає до 7 градусів вдень і до -1 вночі. У Київській області у п'ятницю також буде від 5 до 7 градусів вдень та від -1 до 1 градуса вночі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, синоптики розповіли, коли у Києві випаде перший сніг
Також видання повідомляло про те, що жовтень у Києві був холоднішим за кліматичну норму. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися