У Києві проходить ярмарок: змінено рух громадського транспорту

Мешканців Києва попереджають про тимчасові незручності

У столиці тимчасово було змінено рух автобусів №46, №87 та №108. Про це повідомляється в Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

За інформацією джерела, сьогодні, 9 листопада, у Києві проводиться ярмарок. У зв'язку із цим у роботі громадського транспорту відбудуться деякі зміни. Так, рух автобусів №46 організовано без заїзду на вул. Нікітенко.

Рух автобусів № 87, 108 по вул.Шумського сьогодні змінено через проведення дорожніх робіт. Таким чином, рух автобусів №87 організовано по вул. Тичини, а автобусів №108 – організовано Дніпровською Набережною.

До речі, у Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс" також зазначається, що сьогодні вранці затримується рух трамваїв №28, 35 на вулиці Закревського/Торговий комплекс через хуліганство пасажира. На місце викликано поліцію.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що столична влада розірвала договори ще з чотирма перевізниками та прибере з вулиць Києва 76 маршруток. Такі санкції стосуються перевізників, які отримали дозволи на перевезення пасажирів у Києві через фальсифікацію документів під час конкурсу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що один зі столичних ТРЦ змінив режим роботи. Відтепер відвідувачі зможуть потрапити до торгово-розважального комплексу лише три дні на тиждень. У зв'язку з новим режимом роботи ТРЦ, курсування маршрутних таксі зі станцій метро "Видубичі" та "Теремки" курсуватимуть за іншим графіком. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Г.И.

9 листопада 2021, 13:08

Где проходит ярмарка?какой ТРЦ изменил режим работы? Кому нужны такие новости- загадки?

Геннадий

9 листопада 2021, 10:38

Обалдеть,а как же красная зона? Уроды хреновы, Кличко получается заведомо умышленно заражает Киевлян и приезжих ковидом !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися