У Києві можуть запровадити локдаун

Щодня у столиці понад 1500 нових випадків зараження

У столиці щодня погіршується ситуація із захворюваністю на коронавірус. У зв'язку з цим у Києві можуть ввести локдаун. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко під час сьогоднішнього брифінгу.

Сьогодні, 10 листопада, мер Києва провів терміновий брифінг, у якому розповів про те, що у столиці, яка знаходиться в "червоній" зоні, зараз дуже важка ситуація попри введені обмеження.

Кличко підкреслив, що міська влада не стала закривати торгові центри, транспорт для вакцинованих та людей, які мають негативні тести, що діють протягом 72 годин. Але ситуація погіршується і мер закликає людей не доводити її до повного локдауну.

"Система охорони здоров'я працює вже на межі. Щодня помирають десятки людей. Щодня понад 1500 нових хворих. Так довго тривати не може", - наголосив Кличко.

Мер закликав городян не нехтувати правилами карантину — користуватись масками та антисептиками, не відвідувати публічні місця, не здійснювати поїздки у громадському транспорті без потреби, а також вакцинуватись.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Мер Києва Віталій Кличко провів терміновий брифінг та розповів, як з наступного тижня навчатимуться діти молодших класів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у "Борисполі" знову зловили 10 підроблених COVID-сертифікатів. За кожним із фактів буде проведено перевірку та надано відповідну правову кваліфікацію. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися