Оглядові майданчики у Києві облаштують оптичними приладами

Для цього планують залучити інвестора

У Києві кілька оглядових майданчиків в туристичних місцях облаштують оптичними приладами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Для облаштування туристичних майданчиків київська мерія планує залучити інвестора. Відповідне розпорядження є на офіційному сайті КМДА. Також оприлюднено адреси, де мають з’явитися оптичні прилади.

Відповідно до розпорядження мерії столиці оптичні прилади мають встановити за наступними адресами:

— біля Національного музею історії України на вулиці Володимирська, 2;

— біля Андріївської церкви на Андріївському узвозі, 23;

— поблизу Алеї художників на вулиці Десятинна, 12;

— на вулиці Боричів узвіз, 10-А;

— у парку "Володимирська гірка" поблизу пам’ятника князю Володимиру, біля дитячого майданчика та альтанки;

— на парковому пішохідному мосту на Труханів острів та в інших місцях.

Замовило встановлення оглядових майданчиків в туристичних місцях комунальне підприємство "Київський центр розвитку міського середовища". Інвестиційним конкурсом щодо підготовчих робіт для проведення конкурсу визначено комунальне підприємство "Київське інвестиційне агентство".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих та романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час з родиною.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею. Подробиці дізнавайтесь у нашому матеріалі.

Читайте також, що Київ посів перше місце у рейтингу Forbes з легкості ведення бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися