У Києві з'явився новий сквер: як він виглядає (ФОТО)

На території нового скверу було встановлено волейбольний майданчик із гумовим покриттям

У Голосіївському районі облаштували затишний сквер. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

За інформацією джерела, місце для відпочинку городян з'явилося на вулиці Лятошинського, 26-Б. У сквері були встановлені лавочки, сміттєві скриньки, а також були висаджені дерева та кущі. Зелену зону створили з непомітного покинутого куточка серед багатоповерхових будинків.

picture

Фото — Голосіївська РДА

Водночас на території нового скверу було встановлено волейбольний майданчик із гумовим покриттям. Там працівники встановили сучасне енергоощадне освітлення. Також на території скверу є зона для дітей.

picture
Фото — Ігор Галайчук

На відкритті скверу були присутні голова району Сергій Садовий та депутат Київради від округу Ігор Галайчук. На своїх офіційних сторінках у Facebook вони також прокоментували відкриття нової зеленої зони у Голосіївському районі столиці.

"Для активного дозвілля облаштували сучасний волейбольний майданчик з освітленням та гумовим покриттям, а для комфортного відпочинку встановили зручні лави та висадили дерева", - написав на своїй сторінці голова району Сергій Садовий.

"Упевнений, що такий сучасний майданчик з освітленням та гумовим покриттям буде радий нашим дітям та дорослим", - зазначив Галайчук.
picture
Фото — Ігор Галайчук

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Дарницькому районі столиці облаштують сучасний парк "Срібний кіл". У новому комфортному парку облаштують спортивний майданчик з тренажерами, ігровий майданчик для дітей різного віку, зону тихого відпочинку, майданчик для вигулу собак, памп-трек, а також багато іншого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що незабаром столиця поповниться десятьма зеленими зонами в різних районах міста. Три з яких – сквери та один парк відпочинку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися