У столичному метро поліцейські перевіряють COVID-сертифікати у пасажирів (ФОТО)

Перевірки проводились на деяких станціях

Сьогодні правоохоронці проводили перевірку документів, що дозволяють здійснювати поїздку у пасажирів метро. Про це повідомляє видання Новини. Live, посилаючись на Telegram-канал "Київ. INFO".

Вранці 12 листопада кияни помітили на станції метро "Палац спорту" правоохоронців, які перевіряють у пасажирів COVID-сертифікати або негативні ПЛР-тести, без яких на цей момент у Києві не допускається проїзд у громадському транспорті.

У коментарях під постом городяни наголосили, що на станції метро "Харківська" також сьогодні поліція перевіряє документи у пасажирів. На станції метро "Осокорки" з самого ранку стоять поліціянти та перевіряють наявність COVID-сертифікатів чи ПЛР-тестів у городян.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що з 1 листопада 2021 року Київ перебуває у "червоній" зоні. У зв'язку з цим було запроваджено жорсткі карантинні правила, згідно з якими користуватися транспортом зможуть ті громадяни, які мають при собі сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або ж актуальний негативний ПЛР-тест (що діє лише 72 години). У разі відсутності необхідних документів у громадян складатимуться адміністративні протоколи, що передбачають штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині з 13 листопада посилюють карантинні обмеження для невакцинованих. Проїзд у громадському транспорті стане доступним не всім людям. Причиною посилення заходів стало різке зростання захворюваності на коронавірус і зростання смертності, відповідне рішення ухвалила обласна надзвичайна комісія. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися