У Києві у День бідних нагодують нужденних: деталі

Організатори закликають киян приєднатися до акції

У Києві до Дня бідних проведуть акцію допомоги безхатькам та усім нужденним. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів заходу.

Доєднатися до акції можуть усі охочі. Допомогти можна з роздачею їжі або з її приготуванням, оплатити обід для нужденних або принести з собою солодощі та фрукти. Вартість обіду для бідних складає 120 гривень.

Всесвітній День бідних відзначається 14 листопада. Організаторами акції допомоги нужденним у Києві виступає Спільнота святого Егідія. За даними організації, у столиці налічується понад тисячу людей, які дуже потребують допомоги.

Роздавати їжу планують на Майдані Незалежності, на Троєщині, на Дарниці, на Подолі, у Голосіївському районі та на центральному вокзалі. Подробиці, реквізити для оплати обідів для бідних і контакти організаторів акції — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля центрального входу до столичної мерії відкрили фотовиставку під назвою "Діабет – не вирок". Експозиція присвячена Всесвітньому Дню діабету, що відзначається 14 листопада. На світлинах зображені українці, які живуть із цукровим діабетом. Автор фото — відомий фотомитець Олександр Мордерер. З використанням цукру він створив неповторні образи, щоб змінити стереотипні уявлення про хворобу.

Читайте також, як на Позняках знесли незаконні халабуду та кафе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися