У Києві зачищають вулиці від шин та стихійної торгівлі (ФОТО)

Де вже навели лад цього тижня

У Шевченківському районі Києва триває масова ліквідація використаних автомобільних шин. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на повідомлення місцевої районної держадміністрації.

Столичні комунальники працюють у посиленому режимі щодо благоустрою у Шевченківському районі Києва. Працівники комунального підприємства збирають використані автомобільні шини з місць тимчасового складування на утилізацію. У роботах задіяна важка техніка.

За кілька днів комунальне підприємство Шевченківського району вивезло на утилізацію понад 160 вживаних автомобільних покришок. Ці шини кияни використовували як антипаркувальні елементи та для огородження молодих саджанців дерев та кущів. Замість покришок для цих цілей встановлюють декоративні та екологічно-чисті огорожі, а також антипаркувальні стовпчики.

Окрім того, у Шевченківському районі столиці провели рейд по місцям стихійної торгівлі. Під час перевірки лише з вулиці Щусєва прибрали дві нелегальні торгівельні точки. На порушників склали адміністративні протоколи. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

15 листопада 2021, 16:20

Шины это правильно. А вот стихийную торговлю...не дадут людям выживать!

Аліса

14 листопада 2021, 01:27

Можливо і біля метро Житомирська усіх почистять та шось пороблять ..... Набридло...

Ольга

13 листопада 2021, 19:39

Никого не удивляет вдруг возникшее желание избавиться от шин? Может, это не имеет отношения к экологии?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися