Мешканців Києва попередили про погіршення погоди

Що прогнозують синоптики

У Києві в найближчі два дні очікується сильний туман. Про це повідомляє Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, у столиці сильний туман очікується ввечері 14 листопада, а також вночі та вранці 15 листопада. Видимість на дорогах від 200 до 500 метрів. Через такі погодні умови встановлено перший рівень небезпечності – "жовтий".

Особливо уважними під час сильного туману потрібно бути водіям. Рекомендовано тримати безпечну дистанцію з іншими автомобілями та знизити швидкість. Окрім того, щоб уникнути небезпечних ситуацій, треба уникати різких маневрів на дорозі.

Фахівці також радять під час поганої видимості на дорогах увімкнути протитуманні фари разом із ближнім світлом, а при зупинці — аварійну світлову сигналізацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 листопада, згідно з прогнозом синоптиків, у Києві випаде перший сніг. Температура повітря очікується до -4 градусів. Потім два дні буде сонячна погода. Проте мінусова температура збережеться. До 24 листопада погода у Києві буде дощовою. Вдень буде йти сніг з дощем. А 24 листопада синоптики знову прогнозували сніг.

За останніми прогнозами Укргідрометцентру, на наступному тижні опадів у столиці не очікується. Проте вночі з 16 по 18 листопада температура повітря буде від -4 до -6 градусів, вдень — від 2 до 6 градусів тепла.

Нагадаємо, синоптики зробили прогноз погоди на новорічну ніч. Детальніше — у нашому матеріалі.

Дивіться також світлини, як мешканці Києва спостерігали "вогняний" захід сонця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися