Потепління та дощі: прогноз погоди у Києві на тиждень

Прогноз погоди з 15 по 19 листопада

Нинішній тиждень порадує мешканців столиці та області потеплінням, проте водночас прийдуть і дощі. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозом, сьогодні, 15 листопада у Києві та області очікується суха погода. Вдень температура повітря підніметься до 3 градусів. На ніч очікується мінусова температура.

У вівторок, 16 листопада, у столиці буде хмарно, без опадів. Вдень — до +3 градусів, вночі — до 5 градусів нижче 0. На Київщині в цей день також очікується до +3-4 вдень та до -6 вночі.

17 листопада у Києві та області температура повітря вдень підніметься до 4 градусів, а до ночі стовпчик термометра покаже до -6.

У четвер, 18 листопада, до Києва прийде потепління та разом із ним дощі. Вдень температура повітря очікується до градусів. На ніч – від 0 до 2. Упродовж усього дня синоптики прогнозують дощ. Київську область у цей день накриють дощі. Температура повітря також буде до 6 вдень і до 2 вночі.

На завершення робочого тижня у Києві та області також прогнозують дощ. Температура повітря очікується до 6 вдень та до 2 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці у новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що синоптики розповіли, коли киянам варто чекати на перший сніг цього року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися