У Києві впровадили нову зупинку громадського транспорту

А одну зупинку скасували

У Голосіївському районі Києва впровадили нову зупинку громадського транспорту. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За інформацією підприємства нова зупинка стосується автобусів за маршрутами №28 та №119, а також тролейбусів маршруту №42 в напрямку станції метро "Либідська". Нова зупинка називатиметься "Вулиця Деміївська" та розташована за адресою — проспект Валерія Лобановського, 152А. Громадський транспорт почне зупинятись на новій зупинці з 17 листопада.

Окрім того, у "Київпастрансі" нагадали, що з 15 листопада скасували зупинку тролейбусів маршрутів №43, №50 та №91Н, а також автобусів маршруту №51 "Вулиця Академік Філатова" на бульварі Дружби Народів. Зупинка скасована в обох напрямках. Її щорічно впроваджують у режимі "на вимогу" з 1 квітня до 15 листопада.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Києві відбудеться зміна в роботі трамваїв маршрутів №8-К та №29-К. Так, у ніч на 17 листопада буде скорочено режим роботи трамваїв маршрутів №№8-К, №29-К. З 00:10 до 05:00 рух трамваїв вулицею Привокзальною буде закрито.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві змушені підняти ціни на проїзд у громадському транспорті, зокрема — у трамваях, метро та тролейбусах через здорожчання електроенергії та постійні дотації на транспортну галузь. У столиці понад 30% пасажирів громадського транспорту мають пільги та не сплачують за проїзд, а електроенергія, від якої сильно залежить робота електротранспорту, зросла в ціні вдвічі. Дотації транспортної галузі коштують бюджету Києва чотири мільярди гривень на рік. Навіть після підняття цін на проїзд столиця буде дотувати транспортні підприємства.

Читайте також, де у Київській області підняли ціни на проїзд у маршрутках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей Владимирович.

17 листопада 2021, 12:16

А красной дорожки, симфонического оркестра? Не? Не было? Тогда это не мовость....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися