У Києві прибрали з вулиць понад сотню незаконних споруд (КАРТА)

Комунальники розповіли, де таких елементів було найбільше

У Києві за тиждень знесли 134 незаконних споруди, з них найбільше — у Голосіївському районі столиці. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства "Київблагоустрій", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, роботи з демонтажу виконували в усіх районах у Києва. Серед демонтованих незаконних споруд 51 локація сезонної торгівлі, дев’ять засобів пересувної торгівлі та 74 інших споруд.

З загальної кількості 65 незаконних споруд прибрали у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі демонтували 17 споруд, у Дніпровському — 16, у Солом’янському — 15, у Деснянському — 7, у Дарницькому — 6, у Шевченківському — 5, у Печерському — 2 та лише одну — в Оболонському районі.

У Голосіївському районі Києва демонтаж проводили лише на двох локаціях. Незаконні споруди прибирали на вулиці Антоновича, 169 та на вулиці Ломоносова, 26-28 А. Святошинський район зачистили на проспекті Леся Курбаса, 6 Г та вулиці Тулузи, 10 А.

У Дніпровському районі споруди демонтовані на Трухановому острові. У Солом’янському районі — на проспекті Відрадний, 1 А та на вулиці Ушинського, 38 та 40. У Деснянському районі зачистили від незаконних споруд територію поблизу станції метро "Лісова" з боку вулиці Кіото, а також вулиці Оноре де Бальзака та Милославську.

У Дарницькому районі працювали на проспекті Петра Григоренка , 41, вулицях Бойка та Ялтинській. Шевченківський район звільняли від незаконних споруд поблизу станції метро "Шулявська" на проспекті Перемоги, а також вулиці Олени Теліги та Отто Шмідта.

Дві споруди у Печерському районі демонтували на бульварі Лесі Українки, 26А та у Тверському Тупику, 10. У Подільському районі одну — біля проспекту Правди, 19/3.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва поблизу ринку "Юність", який нещодавно зачистили від незаконно встановлених торгових споруд, почалися земельні роботи. Як виглядає звільнена від МАФів територія зараз та які роботи там велись наприкінці жовтня — дивіться на відео з висоти пташиного польоту.

Окрім того, у столиці знесли кіоски біля Вигурівського ринку на Троєщині. Комунальники звільнили тротуар загальною довжиною 500 метрів та близько 100 квадратних метрів зеленої зони, яку власники кіосків незаконно заасфальтували.

Нагадаємо, на столичному Подолі провели перевірку Житнього ринку. Фасад Житнього ринку зафарбований графіті, а навколо розміщені "якісь незрозумілі кіоски та процвітає стихійна торгівля".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

16 листопада 2021, 17:00

Сами вы незаконные!!! Упыри, фашисты иудеи конченные что бы вас всех убрали на века!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися