В аеропорту "Київ" оштрафували московську блогерку (ВІДЕО)

Прикордонники розповіли подробиці

У міжнародному аеропорту "Київ (Жуляни)" не пропустили в Україну громадянку Росії. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, росіянка прилетіла до Києва з Польщі. Під час перевірки пасажирки авіарейсу з Варшави прикордонники з’ясували, що жінка порушила українське законодавство. Московська тік-ток блогерка влітку незаконно відвідала окупований Крим. На територію Криму 22-річна іноземка в’їжджала автомобілем через міст через Керченську протоку.

Відносно росіянки українські прикордонники оформили адміністративний протокол, за яким вона має сплатити штраф у розмірі 1700 гривень. Окрім того, блогерці на три роки заборонили в’їзд в Україну. Якщо росіянка порушить цю заборону, термін її дії збільшиться до десяти років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що молода блогерка з Київської області під час прямого ефіру у своєму Instagram заспівала гімн Росії. Пізніше дівчина вибачилася за свій вчинок через надходження погроз на свою адресу.

Нагадаємо, майже через місяць після пожежі у будинку відомого блогера Романа Грицька слідчим вдалося знайти винних. Зловмисників, які вчинили підпал будинку Романа Грицька, затримали. Місяць тому через підпал під час пожежі були пошкоджені будинок та вщент згоріли дві машини, одна з яких належала дружині блогера.

Читайте також, що у Києві таксист служби Bolt напав на відому блогерку та колишню модель Ганну Мінюкову, яка прославилася своїми світлинами у стилі ню на відомих об'єктах української інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Денис

18 листопада 2021, 14:06

Укродебилы, Крым уже давно Россия

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися