Аварійні бригади "Київтеплоенерго" перейшли на посилений режим роботи

У столиці щодня десятки пошкоджень тепломереж

У Києві аварійні бригади працюють у посиленому режимі та щодня усувають 30-40 пошкоджень на тепломережах. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

На посилений режим роботи столичні комунальники перейшли з початком опалювального сезону. Працюють цілодобово. У ліквідації пошкоджень беруть участь 35 аварійних бригад із понад тисячі робітників. Систему теплопостачання у Києві обслуговують близько 350 одиниць спецтехники.

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зазначили, що у Києві 80% тепломереж потребують заміни. Протяжність столичних тепломереж одна з трьох найбільших в Європі та складає 2,7 тисяч кілометрів. За останні три роки у столиці оновили 340 кілометрів найбільш аварійних трубопроводів.


Нагадаємо, у Києві розпочали підключення житлових будівель до опалення 23 жовтня. Старт опалювального сезону у столиці почався за запланованим графіком.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві різко підвищили тарифи на опалення, однак подорожчання вартості тепла торкнулося тільки окремих категорій споживачів. Для більшості киян тариф залишиться незмінним. Ціни зросли для комерційних, бюджетних і релігійних організацій. Для побутових споживачів тарифи залишаться на торішньому рівні.

Читайте також, як жителі Києва можуть в 1,5 раза скоротити витрати на газ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися