У Києві створюють новий сквер (ФОТО)

З міського бюджету на облаштування скверу було виділено 5,7 млн. гривень

У Подільському районі Києва розпочали облаштування нової зеленої зони на Виноградарі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє депутат Київради Олексій Окопний.

За словами політика, новий затишний сквер буде створено на проспекті Гонгадзе, 5-7Б. Цю пішохідну алею часто називають дорогою до магазину "Влада", зазначає Окопний.

picture

"У всіх підготовчих етапах збору підписів мешканців до голосування - писали дуже докладно. І ось зараз нарешті перейшли від юридичного етапу створення скверу до облаштування першої черги", - йдеться у повідомленні.

picture

Також депутат оголосив список робіт, які будуть виконані під час створення скверу на Виноградарі:

- заміна плит на ФЕМ;

- будову підпірних стін;

- заміна бордюрного каміння;

- озеленення території;

- встановлення лавок та нових урн.

До кінця 2021 року планується виконати першу частину робіт – влаштувати одну алею. Наступного року робітники облаштовуватимуть другу алею. За словами Окопного, з міського бюджету на облаштування скверу було виділено 5,7 млн гривень.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці облаштують сучасний парк "Срібний кіл". У новому комфортному парку облаштують спортивний майданчик з тренажерами, ігровий майданчик для дітей різного віку, зону тихого відпочинку, майданчик для вигулу собак, памп-трек та багато іншого. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що незабаром столиця поповниться десятьма зеленими зонами в різних районах міста. Три з яких – сквери та один парк відпочинку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Богдан

19 листопада 2021, 18:53

Вы хоть читайте, что пишите. Это кому пришло в голову перевести Влада как Власть?) Это вообще по имени магазин назван!) Исправьте и не позорьтесь!)

Витя Купюров

19 листопада 2021, 11:25

Сквер это конечно хорошо, но я щетаю правильнее былобы построить детский дом или приют для пристарелых или что-то в этом роде, реально помочь тем кто в этом нуждается. Я лично и без сквера проживу, а нуждающиеся в помощи без помощи не выживут...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися