Яка погода очікує киян у вихідні: прогноз на 20 та 21 листопада

Синоптики озвучили прогноз погоди на вихідні та повідомили, чи очікувати жителям столиці та Київської області дощів та похолодання.

За даними сайту Укргідрометцентру, на вихідних очікується потепління та відсутність опадів. Так, у суботу, 20 листопада, у Києві очікується до 11 градусів тепла вдень та до 6 вночі.

Цього ж дня у Київській області температура повітря у Миронівці та Білій Церкві вдень досягне до 12 градусів, у Фастові, Борисполі та Тетереві – 9.. 11 градусів, в решті міст удень буде від 8 до 10 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже 4...6 градусів.

У неділю, 21 листопада, у Києві протягом усього дня очікується хмарна погода. Максимальна температура повітря – 11 градусів. Уночі очікується до 6 градусів тепла.

На Київщині в неділю у всіх містах, як і в столиці, буде від 9 до 11 градусів вдень, а вночі стовпчик термометра опуститься до 6 градусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці в новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що жовтень у Києві цього року видався холоднішим за кліматичну норму. Середньомісячна температура повітря жовтня в Києві склала 8,4°С, що є нижчим за норму 1991-2020 років на 0,2°С". Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися