На Київщині з 22 листопада на очне навчання виходять деякі школи: список

Заклади загальної середньої освіти зможуть продовжити навчання у очній формі для школярів 5-11 класів

У місті Біла Церква, що на Київщині, з понеділка, 22 листопада, буде відновлено очне навчання для учнів 5-11 класів. Проте не у всіх школах міста. Це рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міста Біла Церква. Про це повідомляє видання "Без Табу".

За інформацією джерела, очне навчання буде дозволено у школах, де вакциновано 100% персоналу. Таких на цей момент у Білій Церкві всього 5 із 40. У тих навчальних закладах, де персонал очікує на другу дозу вакцинації, мають завершити цей процес, після чого школи знову зможуть бути відкриті.

Так, з 22 листопада на очне навчання повертаються учні наступних шкіл Білої Церкви:

- 23 школа (початкова);

- "Казка" на Таращанському масиві;

- Ліцей МАН;

- 1 вечірня школа;

- 2 вечірня школа.

До речі, на сьогодні у місті хворіє на коронавірус семеро вчителів з 4 800, а також 41 дитина. Від роботи через відсутність щеплення відсторонено 57 осіб.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що кияни просять владу побудувати школу та дитсадок на Осокорках. Відповідні петиції розміщено на офіційному сайті мерії. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці ухвалили рішення про відновлення очного навчання у школах. Мер назвав точну дату, коли діти знову повернуться за шкільні парти. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися