У Києві серед вакцинованих провели розіграш: які призи здобули переможці (ФОТО)

Переможців обирають за допомогою жеребкування

У столиці провели вже шостий за рахунком розіграш подарунків серед городян, які зробили вакцинацію. Про це повідомляється на сторінці Дарницької районної державної адміністрації у Facebook.

Зазначається, що розіграш призів проводився серед громадян, які вакцинувалися в закладах охорони здоров'я, які перебувають у сфері управління райдержадміністрації.

Переможців було визначено за допомогою жеребкування. Троє з них отримали бездротові навушники. Ще один переможець отримав як приз фітнес-браслет.

До речі, під час минулого конкурсу, який проводився у жовтні поточного року, трьом переможцям також вручили як приз бездротові навушники та один з учасників виграв фітнес-браслет.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в одному зі столичних ТРЦ змінився графік роботи пункту вакцинації. Згідно з новим графіком, пункт відкриватиметься на годину пізніше. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що головний санлікар прокоментував чутки про скасовання локдауну у Києві на початку зими. Він зазначив, що стабілізація в основному відбувається через два тижні від початку введення локдауну. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Людмила

20 листопада 2021, 09:46

Ценность призов, а главное "щедрость" организаторов, просто зашкаливает"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися