Біля метро "Арсенальна" облаштують пішохідний перехід

Роботи мають провести протягом 2021-2022 років

У Києві затвердили проєкт облаштування  наземного пішохідного переходу біля станції метро "Арсенальна". Про це йдеться у відповідному розпорядженні, оприлюдненому на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Зараз поблизу станції метро "Арсенальна" та Арсенальної площі перейти проїзну частину можна лише через підземний перехід. Облаштувати наземний перехід планують на перехресті вулиць Мазепи, Грушевського та Московської. Окрім того, на цій ділянці мають відремонтувати світлофори.

Замовляти облаштування наземного переходу буде комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху". Воно має обрати проєктувальника та підрядника. Роботи з облаштування наземного переходу поблизу станції метро "Арсенальна" планують виконати протягом цього та наступного років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний". На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів. Це буде реконструкція з частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.

Нагадаємо, в центрі Києва відкрили новий громадський простір. На реставрованій Арсенальній площі також встановили фонтан з підсвіткою. Реставратори відновили фасади Київської фортеці та Микільської брами. Проте вже менш ніж через день після відкриття громадського простору на Арсенальній площі біля станції метро "Арсенальна" вантажівка провалилася під землю та пошкодила фонтан.

Читайте також, центр Києва прикрасили квітковою інсталяцією "Я люблю Україну". Зізнання у любові до України вже стало популярним місцем для селфі та новою фотозоною для киян і гостей столиці.

Читайте также