Сніг, дощі та сонце: яка погода чекає на киян цього тижня

Прогноз погоди з 23 по 26 листопада

У столиці цього тижня очікується як снігова, дощова так і сонячна погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Синоптики повідомляють, що сьогодні, 23 листопада, у столиці упродовж дня йтиме мокрий сніг. Температура повітря при цьому буде від 1 до 3 градусів вдень та до 2 градусів нижче 0 вночі.

У Київській області цього ж дня очікується мокрий сніг. Температура повітря вдень у Білій Церкві, Яготині, Фастові, Борисполі та Тетереві буде від 0 до 2 градусів вдень та до -3 вночі. У Миронівці та Баришівці буде вдень до 3, а на ніч температура впаде до -3 градусів.

У середу, 24 листопада, у столиці та області очікується сонячна погода, без опадів. Вдень температура повітря у Києві підніметься до 5, а вночі – від -1 до 1 градуса. В області також очікується до 5 градусів вдень та до -2 градусів вночі.

25 листопада також видасться сонячним для Києва та області. Синоптики прогнозують від 3 до 5 градусів вдень та до -1 вночі. У Київській області у цей день очікується також до 5 градусів вдень та до -2 градусів вночі.

У п'ятницю, 26 листопада, у столиці та області очікується потепління. Температура повітря вдень сягне 7 градусів, а вночі опуститься до -3. В області цього дня очікується до 8 градусів, а до ночі — до -3.

У вихідні синоптики обіцяють дощову погоду, як у столиці, так і по всій області.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці в новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що жовтень у Києві цього року видався холоднішим за кліматичну норму. Середньомісячна температура повітря жовтня в Києві склала 8,4°С, що є нижчим за норму 1991-2020 років на 0,2°С". Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися