На Київщині городяни просять встановити найбільший у світі пам'ятник коту

На думку городян, поява скульптури привабить велику кількість туристів з усього світу

Жителі міста Ірпінь, що у Бучанському районі Київської області, голосують за встановлення найбільшого у світі пам'ятника коту на території міста. Про це повідомляє ITV.

На сайті електронних петицій з'явилася пропозиція встановити найбільший пам'ятник коту. На думку автора, поява такої скульптури в місті допоможе збільшити туристичну привабливість і, як підсумок, в Ірпінь з'їжджатимуться туристи зі свого світу, щоб подивитися на найбільшу пам'ятку коту.

До речі, у Барселоні встановлено один із найбільших на сьогодні пам'ятників коту. Вага скульптури становить приблизно дві тонни, а довжина сягає семи метрів. У висоту пам'ятник 2,5 метра, повідомляє "04597".

У своїй петиції автор зазначає, що міській раді необхідно визначити та узгодити місце, де буде встановлено пам'ятник.

"Фінансування встановлення найбільшої у світі пам'ятника коту відбуватиметься за рахунок приватних компаній і не обтяжуватиме місцевий бюджет товариства", - зазначає автор петиції.

Станом на 23 листопада петиція зібрала 125 підписів із 300 необхідних.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Києві заради забудови планують знести пам'ятку архітектури. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Подільському районі Києва повернуть у комунальну власність вісім будівель, частина яких — пам'ятники історії та архітектури місцевого значення. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися