У Києві з'явився новий мурал: як він виглядає (ФОТО)

Яскравий мурал створили у спортивній тематиці

У Святошинському районі столиці з'явився новий арт-об'єкт – барвистий мурал, який відтепер прикрашає адмінбудівлю. Про це повідомляється на сторінці Святошинської районної державної адміністрації у Facebook.

За інформацією джерела, настінний малюнок створили на адміністративній будівлі центрального районного стадіону "Темп", що на вулиці Вітрука, 10-А. Яскравий мурал створили у спортивній тематиці.

Повідомляється, що у вересні поточного року під час святкувань з нагоди Дня фізичної культури та спорту України на "Темпі" учасникам заходу запропонували для голосування кілька варіантів зображень. Один із цих варіантів планували зробити у вигляді муралу на адмінбудівлі.

Кожен бажаючий міг віддати свій голос у вигляді наклейки-долоньки зображенню, яке найбільше сподобалося. У результаті мурал створили з тим зображенням, за яке було віддано найбільше голосів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в столиці з'явився новий великий мурал, на якому зображено пелікан та папугу Ара. Його було намальовано на двох стінах трансформаторної підстанції в Оболонському районі. Створенням малюнка займався Віталій Гідеван та художниця Олена Нойна. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися