У Києві художники створили новий мурал (ФОТО)

Артоб'єкт був створений за три дні

В Оболонському районі Києва з'явився новий барвистий стінопис, який тепер прикрашає одну з будівель. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Віталій Гідеван, столичний художник та автор десятків муралів у Києві.

Новий великий стінопис, на якому зображено пелікан та папугу Ара, намальовано на двох стінах трансформаторної підстанції на Оболонському проспекті, 13. Створенням малюнка займався Віталій Гідеван і художниця Олена Нойна.

picture

Раніше голова Оболонської РДА Кирило Фесик на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомляв про появу нового стінопису ще у процесі його створення. Однак зараз роботу вже завершено і художники представили фотографії свого твору у мережі.

"Папуга ара та тукан оселилися у дворі багатоповерхівки. Своїми яскравими квітами є відмінним доповненням мегаполісу! Будуть підіймати настрій і додадуть квітів у сіру буденність!" - зазначив Гідеван.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Дніпровському районі столиці з'явився новий барвистий стінопис із зображенням собаки. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

24 листопада 2021, 18:12

Африка! Не хватает слонов и крокодилов!?))) Цырк!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися