На Київщині закінчився капремонт в одній із лікарень: як тепер виглядає медустанова (ФОТО)

Капітальний ремонт у лікарні тривав півроку

У місті Славутич, що у Вишгородському районі Київської області, завершили капітальний ремонт приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги міської лікарні. Про це повідомляється на сторінці Славутицької міської ради у Facebook.

picture

Ремонтні роботи в медичній установі було розпочато у червні поточного року та було виконано за рахунок обласного та місцевого бюджету.

picture

У ході проведення капітального ремонту у будівлі лікарні відбулися такі зміни:

- замінені покриття для підлоги, дверні блоки та вікна, сантехніка, пожежні крани-комплекти, укладена плитка.

- Прилади освітлення замінені на енергоефективні.

- влаштовані реанімаційні палати, критий навіс для заїзду автотранспорту та пандус.

- відремонтовано сходи на ґанку, а на фасаді лікарні з'явився логотип із підсвічуванням "Відділення екстреної медичної допомоги".

picture

Наголошується, що зараз завершено лише перший етап зі створення якісних умов для роботи медиків та обслуговування пацієнтів приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги КНП "Славутицька міська лікарня". У ході другого етапу буде проведено встановлення меблів та медичного обладнання.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві покинута будівля недобудованої психіатричної лікарні стала популярним місцем відвідин підлітками та екстремалами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині відремонтували приймальне відділення лікарні в Тетіїв і прилаштували приймальне відділення до медустанови у Фастові. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися