У Київській області оновили дві лікарні та стадіон (ФОТО)

Як виглядають об’єкти медичної та спортивної інфраструктури

У Київській області відремонтували приймальне відділення лікарні у Тетеїві та прибудували приймальне відділення до медзакладу у Фастові. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін, передають "Коментарі".

Відремонтоване відділення місцевої лікарні відтепер відкрито для мешканців Тетіївської громади. У медичному закладі реконструювали приймальне відділення та облаштували сучасне відділення екстреної медичної допомоги. На реконструкцію витратили 9,8 мільйона гривень.

Тепер у Тетеївській лікарні медичні працівники зможуть проводити всі необхідні обстеження, а пацієнти — отримувати якісну медичну допомогу, зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін. Він оприлюднив світлини оновленого медичного закладу.

Ще один медичний заклад розширили у Фастові. До лікувального корпусу Фастівської центральної районної лікарні прибудували приймальне відділення. Тепер тут є мала операційна, кабінети діагностики, протишокова палата, оглядові та зона очікування з рецепцією. Стаціонарні відділення медичного закладу розраховані на 308 ліжок. На облаштуванню приймального відділення Фастівської лікарні витратили 11,4 мільйона гривень.

Окрім того, у Сквирі завершують капітальний ремонт стадіону "Колос". Цю спортивну споруду не ремонтували 40 років. Об’єкт знаходився у вкрай незадовільному стані. Будівельні та ремонтні роботи зараз на фініші. Закінчити оновлення стадіону планують цього місяця. Тут вже встановили трибуни та баскетбольний майданчик, триває влаштовування бігових доріжок, газону та мереж поливу. На ремонт стадіону витратили 10,5 мільйонів гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах триває реконструкція нового відділення клінічної лікарні. Центр "Дитяча лікарня" у Броварській багатопрофільній клінічній лікарні зараз демонтують. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень.

Нагадаємо, в Обухові у рамках національної програми "Велике будівництво" капітально відремонтували приймальне відділення центральної районної лікарні. Цього року на модернізацію п’яти приймальних відділень опорних лікарень у Київської області спрямували понад 38 мільйонів гривень. У центральній районній лікарні Обухова не тільки відремонтували приміщення, а й встановили сучасне медичне обладнання, зокрема новий томограф.

Читайте також, як у Миронівці триває будівництво спортивно-оздоровчого комплексу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися