Недобудована психлікарня небезпечна та псує вигляд Кирилівського гаю (ФОТО)

Споруду полюбляють відвідувати підлітки та екстремали

У Києві закинута будівля недобудованої психіатричної лікарні стала популярним місцем відвідування підлітками та екстремалами. Як виглядає споруда зараз, показали в сюжеті телеканалу "Київ".

Недобудований новий корпус психіатричної лікарні розташований у парку Кирилівський гай. Цю споруду полюбляють відвідувати екстремали та підлітки, проте недобудова дуже небезпечна. У підлозі та стінах за роки утворилися діри, в які можна провалитись. На завершення будівництва психлікарні забракувало грошей. Що буде з цією недобудовою, поки що невідомо.

За словами киянина Валерія Мироненка, який досліджує закинуті будівлі у Києві, окрім того, що недобудова небезпечна, споруда псує зовнішній вигляд парку Кирилівський гай. "На жаль для Києва це дуже велика проблема, адже такі недобудови дуже псують естетичний вигляд цього чудового міста", — каже киянин.

Серед інших недобудованих лікарень у Києві — занедбаний протитуберкульозний диспансер та величезний комплекс споруд на Троєщині, де планували побудувати Республіканську клінічну лікарню.

Нагадаємо, у Києві Республіканська клінічна лікарня мала стати грандіозною медичною установою, а стала чи не найбільшою закинутою недобудовою у столиці. Проєкт будівництва медичного комплексу розробили, щоб допомагати постраждалим після катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва відкриється оновлена амбулаторія сімейної медицини. Медичний заклад розташований на Позняках на вулиці Здолбунівська, 7. Відкриття амбулаторії сімейної медицини заплановано на 26 листопада. А у Броварах тривають роботи з реконструкції нового відділення клінічної лікарні. На роботи з реконструкції з бюджету Київської області передбачили понад 26 мільйонів гривень. 

Дивіться також, як виглядає Кирилівський гай з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

15 листопада 2021, 08:32

На медицину, освіту грошей немає. Усе на небоскреби.

Сергей

15 листопада 2021, 08:32

Масса недостроенных больниц,а Кличко мандит о нехватке койкомест для заболевших ковидом.Дострой больницы,Виталька,и смело выводи Киев из красной зоны...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися