У Києві висадили алею з екзотичних дерев (ФОТО)

Триває озеленення у Дніпровському районі столиці

У Києві висадили алею з десятків екзотичних дерев. Про це повідомили у комунальному підприємстві по Управлінню зеленими насадженнями Дніпровського району столиці, передають "Коментарі".

Попри перший сніг у Києві тривають роботи з озеленення районів столиці. Зокрема, у парку на житловому масиві "Райдужний" висадили сорок саженців ліквідамбара.

"Неймовірний колір листя, який змінюватиметься разом зі зміною пори року, даруватиме свою красу та затишок мешканцям та гостям парку", — прокоментували у комунальному підприємстві по Управлінню зеленими насадженнями Дніпровського району Києва.

Окрім того, вздовж Березняківської вулиці столичні комунальники висадили дванадцять крупномірних кленів. Ці дерева мають закриту кореневу систему, а тому приживуться досить швидко, зазначили у КП по УЗН Дніпровського району.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві висаджують дерева, кущі та квіти на різних локаціях жилих масивів. На Березняках місцеві мешканці за сприяння столичних комунальників висадили кілька саджанців катальп. Працювали над озелененням території на березі озеру Тельбін кілька днів. Після закінчення робіт територію називають унікальним катальповим гаєм

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва висадили зелену огорожу, яка захищатиме киян природним фільтром від пилу та транспортних викидів.

Читайте також, що у Київській області місцеві громади обурені планами вирубки лісу заради будівництва Великої окружної дороги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися