Київ поповнився ще одним муралом (Фотофакт)

75-річний художник прикрасив малюнком черговий будинок

На лівому березі столиці з'явився новий мурал, який створив художник Віктор Гострий. Фото настінного малюнка розмістив у Facebook журналіст Дмитро Шурхало, повідомляє видання BigKyiv.

За словами джерела, 75-річний митець створює подібні артоб'єкти у столиці вже протягом цілого десятиліття. За цей час він встиг прикрасити сотні будинків своїми яскравими та різноманітними малюнками.

Місцеві прозвали Віктора народним художником Русанівки, оскільки саме там можна помітити величезну кількість малюнків, якими творець прикрасив нічим не примітні будинки та стіни багатоповерхівок.

"Звичайно, звання "Народного" у мене немає, але дуже тішить, що люди помічають мій внесок, надихаються та дякують", - зазначає Гострий.

Також художник підкреслює, що будинки в столиці здаються йому сірими, тому він намагається дати їм фарб, зобразивши яскраву природу, птахів, сонце та багато іншого.

До речі, кількість "русанівського полотна", яку обробив митець за десять років своєї роботи, перевищує 1000 квадратних метрів.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на фасаді будинку в ЖК Лебединий у столиці з'явився новий величезний мурал. За кілька місяців до цього було оголошено конкурс на найкращу ідею муралу. Головною темою стали 30-ті роковини незалежності України, а також сімейні цінності. Столичні художники зобразили у своїх малюнках усю красу та радість святкування цього дня. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на стіні технічного приміщення, що розташоване на Троєщині, з'явився новий мурал із зображенням дівчини та кішки. Автором став київський художник, який підписується як Stay Сhe. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися